Fri. Aug 12th, 2022

Nothing lucrează şi la o variantă lite a smartphone-ului său Nothing Phone (1)

1 min read
Smartphone

Ţinând cont că Nothing este un start-up, am curajul să afirm că Nothing Phone (1) este un succes. Compania a primit deja sute de mii de comenzi (doar în primele zile erau confirmate 200.000 de comenzi) şi chiar dacă iniţial au existat ceva unităţi cu probleme, lucrurile s-au liniştit iar Nothing Phone (1) este un telefon pe care mulţi pasionaţi îl doresc.

S-ar părea că producătorul lucrează deja la un al doilea model, o variantă lite de Nothing Phone (1). Compania a negat pentru moment informaţia, însă mai multe surse par a o contrazice.

Viitorul Nothing Phone (2) / Nothing Phone (1) Lite ar urma să vină fără spatele cu Glyph Interface, fără încărcare wireless, cu variantă de 6 GB RAM şi cu o baterie mai mare, una de 5000 mAh. Nu ştim dacă vor exista şi alte diferenţe la nivel hardware, însă dacă acest smartphone există, cu siguranţă le vom afla într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Aceleaşi surse indică un preţ de plecare cu aproximativ 100 de euro mai mic decât cel practicat la Nothing Phone (1) – de la 469 euro în Europa.

Sursa: themobileindian.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.