Fri. Aug 12th, 2022

Seria de smartphone-uri Xiaomi 12S nu va fi disponibilă pe piaţa globală

2 min read
Smartphone

În cadrul unui eveniment online de amploare, Xiaomi a lansat ieri primele trei smartphone-uri realizate în parteneriat cu Leica: Xiaomi 12S, 12S Pro şi 12S Ultra. Vorbim practic de o serie de telefoane premium, unele care cu siguranţă au atras atenţia fanilor.

Din păcate niciun device din cele trei nu va fi disponibil în afara Chinei. Informaţia nu este confirmată pe surse, ci direct de Xiaomi către cei de la androidauthority.com.

Şi totuşi aceasta nu este o problemă atât de mare. De ce ?

Ne-am obişnuit ca modelele lansate în China să fie ulterior prezentat global sub o altă denumire, astfel că nu mare ne-ar fi mirarea ca prin toamnă să vedem măcar două din cele trei smartphone-uri ale seriei Xiaomi 12S anunţate sub nume diferite (poate chiar sub brandul POCO, deşi în acest caz şansele sunt mici pentru că vorbim de terminale premium).

Şi încă ceva…

La final de articol completez informaţia de mai sus cu ceva interesant. Deja faimosul senzor Sony IMX989 de 1 inch a fost realizat de Xiaomi în parteneriat cu Sony, în acest proiect fiind investite la comun peste 15 milioane de dolari. Ţinând cont că senzorul promite multe şi investiţiile în el au fost considerabile, Xiaomi a fost de acord ca Sony să îl poată vândă şi către alţi producători, astfel că în viitor l-am putea vedea şi pe alte smartphone-uri non-Xiaomi.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.