Wed. Jul 6th, 2022

Samsung Galaxy A22 4G a început să primească update la One UI 4.1 bazat pe Android 12

1 min read
Software

Unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri Samsung existente pe piaţă, Samsung Galaxy A22 4G, a început să primească actualizare la interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12.

Actualizarea vine sub versiunea firmware A225FXXU3BVD8 şi include update-ul de securitate la aprilie 2022, unul ce rezolvă peste 88 de mici vulnerabilităţi.

Printre noutătile aduse de interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12 găsim un Dark Mode îmbunătăţit, noi opţiuni de editare în Galerie, iconuri noi în aplicaţia camerei foto, widget-uri cu mai multe detalii, iconuri uşor modificate, mai multe variante vizuale pentru Aways On Display, bară de luminozitate cu design nou, Quick Settings pe întreg ecranul etc.

În One UI 4.1 găsim şi o funcţie la modă în prezent, cea de RAM virtual. Producătorul sud-coreean a numit-o comercial Samsung RAM Plus

Noul firmware va fi disponibil treptat în toate ţările, tocmai de aceea în unele zone acesta poate fi instalat deja, iar în altele utilizatorii mai trebuie să aştepte.

Sursa: sammobile.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.