Mon. Oct 18th, 2021

ADATA DDR5-4800 – module de memorie pe DDR5 optimizate alături de AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE și MSI

2 min read

Nici nu scriam bine de testul făcut de către XPG pe memorie DDR5 că deja avem un alt anunț în completare, de la compania taiwaneză. Au lansate module de memorie pe DDR5 – ADATA DDR5-4800.

Am extras câteva informații din comunicat:

  • au colaborat cu mai mulți producători de plăci de bază: AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI;
  • vine cu frecvențe de până la 4800 MHz și în variante de 8, 16 sau 32 GB și dual-kituri de 2 x 8 GB, 2 x 16 GB și 2 x 32 GB;
  • tehnologiile ECC – Error Corecting Code și PMIC – Power Management Integrated Circuit  pentru transfer de date cât mai precis și eficiență energetică cât mai bună;
  • procesoarele Intel din generația a 12-a urmează a beneficia de suport pentru memorie DDR5;
  • respectă standardele JEDEC și RoHS în ce privește calitatea și faibilitatea;
  • garanția este oferită pe viață.

Declarație oficială:

Prin capabilitățile noastre puternice de cercetare și dezvoltare și parteneriatele strânse cu principalii producători de plăci de bază din lume, ne-am angajat să oferim module de memorie cu performanțe superioare, de generație viitoare, capacități mai mari și stabilitate sporită”, a declarat Nick Dai, Senior Manager DRAM Products ADATA. „În lunile următoare vom continua să lansăm o gamă diversificată de produse DDR5 pentru a satisface diferitele nevoi ale creatorilor, gamerilor și a altor utilizatori.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.