Fri. Aug 12th, 2022

Orange a preluat posturile TV de la Telekom România (Telekom Sport 1, Telekon Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4 și Telekom Info)

1 min read

Orange a preluat posturile TV deținute de către Telekom România la nivel local. Lista este formată din Telekom Sport 1, Telekon Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4 și Telekom Info.

Posturile de sport ale Telekom au debutat în urmă cu 10 ani și la momentul respectiv se numeau Dolce Sport 1, 2, 3 și 4.

Cel mai probabil, Orange pregătește o nouă schimbare la nivel de denumire – după integrarea operațiunilor fostului Romtelecom. Telekom Sport deține drepturile pentru Liga 1, Formula 1, NBA și competițiile europene de handbal.

Rămâne de văzut ce strategie are Orange pentru conținutul adus pe posturile de sport ce acum au ajuns în portofoliul său. Telekom de o bună perioadă de timp a apelat la o suită întreagă de disponibilizări, iar o parte dintre angajați erau plătiți de către Clever Media (cei ce se află în spatele Look Sport).

Modificarea acționariatului pentru posturile Telekom Sport a fost realizată cu acordul CNA în sedința din 21 iulie 2021.

Sursa: PaginadeMedia.ro

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.