Mon. Oct 18th, 2021

Digi România (RCS & RDS) lansează campania promoţională “Ce-i al tău e pus deoparte”

1 min read
Retelistica

Digi România (RCS & RDS) organizează în perioada 29 iunie – 4 iulie campania promoţională “Ce-i al tău e pus deoparte”.

Sub sloganul “Ce-i al tău e pus deoparte: 6 luni la jumătate !” operatorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă de 6 luni pentru orice abonament nou contractat (televiziune, internet fix, telefonie fixă şi telefonie mobilă portare).

Oferta este disponibilă exclusiv pe digi.ro şi nu include extraopţiunile TV. Nu ştim sigur dacă upgrade-urile sunt luate în considerare, însă în teorie pot fi considerate ca fiind servicii noi. Pentru a beneficia de cele 6 luni reduse trebuie să contractaţi un abonament pentru 24 de luni.

Foarte probabil ca acest tip de reduceri să funcţioneze foarte bine, altfel nu îmi explic de ce de câţiva ani doar acestea există. Fie vorba între noi, m-aş băga şi eu în echipa de marketing a Digi România, nu pare a fi prea mult de muncă acolo (cel puţin la nivel de creativitate).

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.