Fri. Aug 12th, 2022

Telekom România anunţă lansarea unei funcţii de previzualizare a smartphone-urilor în format 3D pe site-ul oficial

1 min read
Telefoane Mobile

Telekom România a anunţat lansarea unei funcţii în premieră în România, una ce permite previzualizarea smartphone-urile în format 3D. Această funcţie este disponibilă pe site-ul companiei telekom.ro.

Noua opţiune permite utilizatorilor să analizeze un smartphone din toate unghiurile fără a fi nevoiţi să ajungă într-un magazin fizic. Pentru a avea şi un element de comparaţie, reprezentanţii Telekom au decis ca în fiecare prezentare 3D să existe şi un card bancar, utilizatorii putând observa astfel dimensiunea şi grosimea telefoanelor în raport cu un obiect prezent în portofelele tuturor.

Previzualizarea 3D este disponibilă pe pagina de prezentare a fiecărui smartphone în parte, iar comparaţia cu cardul bancar se face apăsând semnul reprezentantiv aflat la baza device-urilor.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.