Wed. Jan 27th, 2021

Xiaomi Redmi Watch – display color de 1.4 inci şi rezistenţă la adâncimi de până la 50 de metri

1 min read
Accesorii inteligente

Alături de cele trei smartphone-uri, Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G, Redmi Note 9 5G şi Redmi Note 9 4G, producătorul chinez a lansat şi un smarwatch entry-level: Xiaomi Redmi Watch.

Ceasul este ieftin, foarte ieftin, de aici şi caracteristicile destul de limitate: ecran LCD color de 1.4 inci cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, senzor pentru citirea pulsului, câteva funcţii fitness, 7 moduri sport, monitorizare a somnului şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Redmi Watch are peste 120 de watch face-uri, conectivitate bluetooth 5.0, NFC şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 35 de grame, iar bateria de 230 mAh promite o autonomie de până la 7 zile (se poate ajunge chiar şi până la 12 zile cu modul de salvare a energiei activat).

Ceasul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android.

Xiaomi Redmi Watch este disponibil pe negru, alb şi albastru la un preţ în China de aproximativ 41 dolari.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.