Wed. Oct 21st, 2020

Huawei Mate 40: 5 senzori și modul sub formă de octogon, imagini detaliate înainte de lansare

2 min read

Huawei Mate 40 a intrat pe ultima sută de metri înainte de lansarea din 22 octombrie. Compania chineză încearcă să ofere ce are mai bun și sunt mai multe noutăți pe partea de cameră foto (modul în formă de octogon, 5 senzori).

La nivel de chipset îl vom descoperi pe Kirin 9000 dezvoltat pe 5nm (8.8 milioane unități au fost livrate de TSMC). În ce privește memoria RAM și spațiul de stocare:

Pornește cu 8 GB RAM și 256 GB stocare și ajunge până la 12 GB RAM cu 512 GB stocare în cazul ediției Porsche Design RS.

Sunt câteva imagini și de la cei ce pregătesc huse pentru seria Mate 40:

Aici descoperim modulul camerei foto ce iese în evidență într-un mare fel. Au ales să vină cu un octogon de-a dreptul uriaș.

Ediția Porsche Design păstrează octogonul, iar materialele din spate pare a fi o combinație între sticlă și metal (la una dintre versiuni se vorbește de culoarea Ceramic Black). Mă gândesc că și prețul va fi pe măsură, peste 1500 – 1600 euro (cu siguranță).

Încărcarea s-ar face la 66W. Huawei a obținut certificare pentru un astfel de încărcător în urmă cu câteva zile. Sunt multe supoziții legate de cei 5 senzori de la Huawei Mate 40 Plus. Recunosc că sunt curios să descopăr cu ce vin nou pe aici. De obicei, P-urile sunt camera phone-uri. În 2020 se pare că au alocat o atenție mare și ca Mate-urile să impresioneze pe partea de cameră foto și video.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.