Wed. Oct 21st, 2020

Mobvoi TicKasa – smartwatch cu GPS încorporat, certificare 5ATM şi autonomie de până la 45 de zile la 205 lei

2 min read
Accesorii inteligente

Trebuie să recunosc că nu am auzit niciodată de acest brand, Mobvoi, însă la un scurt research am aflat că această companie există pe piaţă încă din 2012 şi este specializată în tot ce înseamnă purtabile, accesorii şi software AI. Compania are sediul central în Beijing şi birouri în Seattle, San Francisco şi Taipei, iar în 2017 a realizat un parteneriat cu Volkswagen Group China pentru a integra şi a promova în industria auto tehnologia Mobvoi AI.

Trecând peste această introducere, unul dintre cele mai noi purtabile ale companiei este smartwatch-ul Mobvoi TicKasa. Chiar dacă vorbim despre un device de buget, acestea oferă destul de multe în preţul său:

  • display color TFT de 1.3 inci protejat cu sticlă curbată 2.5D;
  • GPS încorporat;
  • baterie de 210 mAh ce promite o autonomie de până la 45 de zile în standby mode, până la 7 zile în utilizare obişnuită şi până la 10 ore cu funcţia GPS activă;
  • certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de apă de până la 50 de metri adâncime;
  • 14 moduri profesionale presetate pentru diverse sporturi;
  • bluetooth 4.2;
  • monitorizare a somnului, măsurarea pulsului, a numărului de paşi etc.

Mobvoi TicKasa este compatibil cu smartphone-uri cu Android şi iOS, iar interfaţa utilizată este una proprietară destul de simplă.

Dacă vă interesează un smartwatch de buget acest Mobvoi TicKasa pare a fi o alternativă de luat în calcul. Ceasul este în oferta gearbest.com în două variante de culoare (negru cu roşu şi negru cu verde) la preţul promoţional de 49.99 dolari (aproximativ 205 lei).

Important de menţionat este că livrarea se face gratuit din Germania în 3-7 zile lucrătoare.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.