Sun. Nov 29th, 2020

Samsung va produce în fabricile sale întreg lotul de procesoare flagship Qualcomm Snapdragon 875

1 min read
Hardware

Cel mai mare producător din zona semiconductor din ultimii 20 de ani, Samsung Semiconductor Company, a câştigat unul dintre cele mai profitabile contracte din ultima perioadă.

Compania sud-coreeană a reuşit să bată palmă cu Qualcomm pentru a-i produce acesteia întreg lotul de procesoare flagship Qualcomm Snapdragon 875. De obicei Qualcomm împărţea acest proces între Samsung Semiconductor Company şi TSMC, însă de data aceasta Samsung a venit cu ceva în plus şi astfel Qualcomm i-a acordat întreg contractul estimat la o sumă cuprinsă între 850 milioane de dolari şi 1 miliard de dolari.

Aceasta este a doua lovitură primită de TSMC în acest an după ce compania a pierdut întreg contractul cu Huawei. Din fericire pentru compania taiwaneză, aceasta rămâne în continuare singurul furnizor de procesoare pentru Apple.

Fabrica Samsung Semiconductor Company din Pyeongtaek, Coreea de Sud
Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.