Sun. Dec 5th, 2021

Veniturile HTC din luna aprile au fost de sub 10 milioane dolari

1 min read
Diverse

Dacă este să îmi pară rău de un jucător din lumea telefonelor inteligente, cu siguranţă HTC ar fi acela. Compania taiwaneză merge în derivă şi chiar nu ştiu cât o mai poate duce aşa, cât va mai reuşi să îşi păstreze optimismul.

Conform celor mai noi rezultate financiare, HTC “a reuşit” ca în aprilie 2020 să obţină venituri de sub 10 milioane de dolari, mai exact 9.93 milioane. Ceea ce pentru unii reprezintă mărunţiş, pentru HTC vorbim de toate veniturile, nici măcar de profit. Comparativ cu aceeaşi perioadă din 2019 avem o scădere de aproximativ 50%. Mă întreb de unde mai au să scadă, fac acest lucru de ani buni.

Majoritatea acestor venituri vin din lumea sistemelor VR, acolo unde încă au produse bune, apreciate. În segmentul smartphone-urile, HTC aproape că nu mai există. Ultimele lansări (şi alea foarte rare) au fost modele cu hardware reciclat, vechi, iar vânzările sunt…, de fapt nu sunt.

Există totuşi zvonuri care spun că HTC lucrează la un smartphone 5G. Rămâne de văzut dacă se va şi concretiza.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.