Wed. Feb 19th, 2020

Telekom scumpeşte din nou abonamentele de la 1 martie

1 min read
Retelistica

Vă era dor de o nouă scumpire de abonament la Telekom ? Anul trecut operatorul telecom a mărit o dată preţurile serviciilor mobile şi de două ori preţurile serviciilor fixe (internet fix, televiziune şi telefonie fixă).

Telekom a anunţat că de la 1 martie scumpeşte din nou toate abonamentele. Majorarea va fi de 2 lei TVA inclus (0.42 euro TVA inclus) pentru fiecare serviciu fix (internet, televiziune şi telefonie) şi pentru fiecare abonament mobil.

Modificările de preţ nu se vor aplica chiriilor de echipamente fixe şi nici serviciului de telefonie fixă dacă acesta este singurul serviciu contractat de la Telekom.

„În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual.” au declarat oficialii companiei.

Categorii: telekom

Tag-uri: abonamentemarirescumpireTelekom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *