Wed. Feb 19th, 2020

eMAG Green Delivery – colete livrate cu automobile electrice în București și județul Ilfov

2 min read
gAuto

eMAG alături de Sameday a lansat un serviciu nou – eMAG Green Delivery (colete livrate cu automobile 100% electrice în București și județul Ilfov). Și-au propus ca flota să ajungă la 70 vehicule în următoarele șase luni.

Declarație oficială:

Ne preocupă ce lăsăm în urmă, iar prin această investiție venim în sprijinul clienților noștri interesați de sănătatea mediului și ne continuăm astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător”, a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Flota inițială este formată din 6 automobile Nissan E-NV200 (capacitate de peste 200 colete și autonomie de 2 – 300 km). Stațiile de încărcare sunt alimentate cu energie 100% verde.

Au în plan după două luni să extindă sistemul și pentru alimentarea rețelei easybox. Rețeaua de lockere easybox a fost dezvoltată în ritm alert și a ajuns la peste 300 unități în București, au prezență și în Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Maramureș, Oradea, Prahova, Timiș și Vâlcea.

În comunicat s-a precizat că depozitele eMAG din Joița și Chitila sunt alimentate cu energie 100% verde.

Este o mutare bună din partea eMAG, mai ales că există o preocupare în ultima perioadă cu privire la aglomerația și poluarea din capitală.

Categorii: gauto

Tag-uri: eMageMAG Green Delivery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *