Wed. Feb 19th, 2020

Huawei & TomTom – acord pe partea de hărți și servicii

1 min read
Software

Huawei este forțat să găsească soluții spre a livra un smartphone complet. Nu au acces la soluțiile Google și sunt nevoiți să caute în altă parte.

Un oficial al TomTom a declarat de curând că au încheiat un acord cu Huawei în ce privește folosirea hărților și serviciilor dezvoltate. Nu s-a precizat clar în ce constă un astfel de acord.

TomTom este o companie olandeză cunoscută pentru soluțiile de navigare destinate în special profesioniștilor. Un GPS TomTom nu-i deloc ieftin (de la 879 lei în oferta eMAG). Un GPS din oferta lor este achiziționat în special pentru partea software, pentru hărțile detaliate etc.

TomTom Go Mobile este aplicația de Android. Trebuie să recunosc că nu le-am folosit serviciul (Google Maps și Waze mi se par arhisuficiente, iar în trecut am experimentat cu Here Maps).

Mi se pare o mișcare inspirată din partea Huawei. S-ar putea să avem o colaborare pe partea de automobile (domeniu în care investesc destul de serios în ultima perioadă) sau așa cum se gândește toată lumea când citește titlul, hărțile TomTom să fie preinstalate pe smartphone-urile Huawei ce vor fi lansate în 2020.

Sursa: Reuters.com
Categorii: android

Tag-uri: HuaweiTomTom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *