Fri. Dec 13th, 2019

Șeful Telekom își păstrează funcția și în 2020

2 min read

Mandatul lui Miroslav Majoroš se încheia la sfârșit de an, iar o extensie pentru 2020 a fost anunțată printr-un comunicat. 

Michael Tsamaz, Președinte și CEO, OTE Group și Președinte al Consiliului de Administrație al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: „Rezultatele companiei demonstrează că Miroslav și echipa sa de management conduc Telekom Romania în direcția corespunzătoare. Telekom Romania va continua procesul de transformare în beneficiul clienților, angajaților și acționarilor companiei”.

Miroslav Majoroš este CEO al Telekom România din 1 ianuarie 2016 și își păstrează poziția până la sfârșitul anului viitor. 2020 ar trebui să reprezinte un punct de cotitură, momentul în care vedem clar ce se întâmplă cu prezența Telekom în țara noastră. 

Veniturile grupului de companii Telekom România au fost de 243.5 milioane euro în T3 2019, creștere de 7.4% față de aceeași perioadă din 2018. Sunt și câteva date negative în comunicatul cu rezultatele financiare:

  • scădere a bazei de clienți a Telekom Romania Mobile de 9% – 4.2 milioane la 30 septembrie 2019;
  • evoluție ușor negativă și pe serviciile broadband, 1.07 milioane clienți (nu am găsit date exacte, dar este cert că sunt pe un trend descendent și aici);
  • scădere a numărului de clienți pe TV – 1.35 milioane;
  • scădere de 0.9% la 2.1 milioane pentru serviciile de voce fixă;
  • veniturile din serviciile fixe în scădere cu 6% – 56.4 milioane euro.
Categorii: retelistica

Tag-uri: Telekom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *