Fri. Dec 13th, 2019

Facebook va permite transferul de imagini direct către Google Foto

1 min read
Software

Facebook a dezvoltat o soluție software ce va permite transferul de imagini direct către Google Foto. Au pornit în Irlanda, adună feedback și în prima parte a lui 2020 ar trebui să devină o opțiune disponibilă la nivel global.

Acest software a fost dezvoltat în inițiativa open-source Data Transfer Project la care colaborează Apple, Google, Microsoft, Twitter și alții.

Teoretic, după Google Foto s-ar putea ca Facebook să permită descărcarea de imagini în mod direct și către alte platforme similare. Bănuiesc că este o opțiune de luat în calcul pentru cei ce nu fac backup în Google Foto, sunt utilizatori de Facebook la modul intensiv și așa au parte de o soluție suplimentară spre a-și organiza fotografiile.

Google Foto oferă stocare nelimitată dacă imaginile sunt la rezoluție de maxim 16 Megapixeli și clipurile video la 1080p. Sunt planuri tarifare pentru cei ce-și doresc calitate originală + clipuri 4K etc. Este software-ul default pe smartphone-urile Android și de aici numărul mare de utilizatori. Pe lângă faptul că este bine structurată, poți ușor să cauți imagini din arhivă etc.

Sursa: TheVerge.com
Categorii: software

Tag-uri: facebookGoogleGoogle Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *