Mon. Feb 24th, 2020

Samsung GALAXY Fold 2 – primele detalii pentru telefonul pliabil stil clapetă

1 min read
Telefoane Mobile

Se pare că alegerea stilului de pliere în cazul Samsung GALAXY Fold a adus numai probleme producătorului sud-coreean, astfel că generaţia următoare va trece la stilul de pliere tip clapetă.

În cadrul Samsung Developers Conference compania a prezentat un prim teaser pentru acest model şi chiar dacă oficialii Samsung au susţinut că varianta finală ar putea arăta diferit, măcar ne facem o idee despre conceptul din spatele Samsung GALAXY Fold 2:

Viitorul smartphone pliabil ar putea include un ecran AMOLED tip Infinity-O (se vede camera frontală integrată în display) cu aspect 21:9 (ecranul este mai alungit în format întreg) şi o diagonală de 6.7 inci. Stilul de pliere este total diferit de prima generaţie, iar de data aceasta soluţia aleasă pare mai solidă şi mai pregătită pentru lumea reală.

Este destul de clar că Samsung vrea să treacă mai repede peste experimentul numit Samsung GALAXY Fold şi joacă la sigur pentru noul model. Cred că şi preţul va fi mai competitiv, poate chiar un 1500 euro.

Sursa:
Categorii: samsung

Tag-uri: samsungSamsung GALAXY FoldSamsung GALAXY Fold 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *