Wed. Feb 19th, 2020

Lansarea Huawei Watch GT2 în România

2 min read

Huawei a organizat un eveniment de lansare pe piața locală pentru noul său smartwatch – Watch GT2.

Locația a fost aleasă inspirat – MotorPark. Dani Oțil și echipa Racing Academy au avut misiunea de a oferi un plus de adrenalină celor prezenți, iar Watch GT2 a monitorizat ritmul cardiac și nivelul de stres în sesiunile cu motocicleta etc.

Trebuie să spun că au reușit să ofere o experiență inedită, una care nu va fi uitată așa ușor. Este impresionant și doar să vezi la lucru motocicletele respective + în cazul de față s-a oferit ocazia de a sta în spatele pilotului. Cu mâinile pe rezervor și peste 200 km/h, pulsul participanților a urcat și la 150 bpm.

Câteva dintre funcțiile aduse de noul ceas inteligent:

  • monitorizarea inteligentă a frecvenței cardiace prin TruSeen 3.5 pentru o precizie ridicată, notificări când pulsul depășește 100 bpm sau când scade sub 50 bpm;
  • spațiu de stocare pentru muzică ( de la 200 – 500 melodii în format mp3);
  • modelul de 46mm cu bluetooth și redarea de apeluri de pe smartphone;
  • 15 moduri de sport, față de 9 la precedenta generație;
  • autonomie sporită.

Primele impresii pentru Huawei Watch GT2 le-am surprins în momentul în care a fost anunțat alături de seria Mate 30. Revin cu mai multe detalii în perioada imediat următoare. Îmi place designul, îl poți purta la o ținută elegantă, dar și când ești pe circuit. Este mare lucru să împaci ambele situații.

Preț Huawei Watch GT2 de 46mm – 1199 lei la PC Garage (din câte știu, prețul recomandat era de 999 lei. Probabil, pentru modelul de 42mm).

Categorii: accesorii-inteligente-hardware

Tag-uri: HuaweismartwatchWatch GT2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *