Wed. Feb 19th, 2020

Oppo Reno S – următorul smartphone cu încărcare rapidă la 65W

1 min read
Telefoane Mobile

După Oppo Reno Ace, producătorul chinez pregăteşte un nou smartphone cu tehnologia de încărcare rapidă 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0. Aceasta a fost anunţată în luna septembrie şi promite o încărcare de la 0 la 100% în doar 30 de minute pentru o baterie de 4000 mAh şi de la 0 la 27% în doar 5 minute pentru acelaşi acumulator.

Următorul telefon cu această tehnologie se va numi Oppo Reno S. Acest device ar putea fi o versiune mai scumpă a modelului Oppo Reno Ace ce va păstra design-ul, dar va include hardware mai puternic. Se zvoneşte că smartphone-ul va dispune de un ansamblu foto format din trei senzori (64 Megapixeli + 13 Megapixeli telephoto + 8 Megapixeli ultra-wide) şi va avea un preţ de plecare de aproximativ 565 dolari.

Se aşteaptă ca Oppo Reno S să fie lansat comercial în luna decembrie, chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru că mai sunt câteva săptămâni până atunci, mă aştept ca în zilele următoare să aflăm şi restul specificaţiilor posibil existente pe Oppo Reno S.

Sursa:
Categorii: telefoane-mobile

Tag-uri: OppoOppo Reno S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *